VZW Speelplein De Mot

Over ons

Foto Over Ons

VZW Speelplein de Mot is een Lebbeekse vzw, opgericht voor het beheer en onderhoud van Speelplein De Mot. Het prachtige terrein aan de Flor Hofmanslaan is al decennia de thuis van Chiro Krikojo.

Onze vzw is opgericht in 1990 en beheert sindsdien de terreinen van de Chirojongens. We tellen vele leden ‐ vooral oud-chiroleiders en sympathisanten ‐ en een stevige bestuursploeg van 17 man.

Het dagelijks bestuur bestaat uit:

Maandelijks vergadert het bestuur en bespreken we de plannen voor onze evenementen en de uit te voeren werken op het terrein. Regelmatig zijn er werkdagen om het terrein en de gebouwen te fatsoeneren. Zo proberen we, in samenwerking met de jongens van Chiro Krikojo, alles op orde te houden.

Lid worden?

Om alles op de terreinen en in de gebouwen in orde te houden hebben we natuurlijk al eens een doos vijzen of een paar planken nodig. En voor grotere werken hebben we natuurlijk nog meer middelen nodig of moeten we een vakman benaderen. Hiervoor is het voor ons als VZW belangrijk om financiƫle hulpmiddelen te verkrijgen. Dit doen we onder andere via onze evenementen zoals onze Italiaanse Avond en Chiro goes western. Maar een andere vorm van steun is natuurlijk via de lidgelden en giften van onze leden.

Jij kan dus voor ons een groot verschil maken. Door je hier op de site te registreren krijg je alle info die je nodig hebt om steunend lid te worden van onze VZW maar krijg je ook andere info over het doen en laten van onze VZW en onze activiteiten en evenementen. GeĆÆnteresseerd? Klik dan hier.

Foto Lid Worden

Contact

Voor vragen of info kan je ons altijd contacteren via het onderstaande contactformulier.